Godt nytår 2024

Vi glæder os til mange gode oplevelser i 2024 med familie og venner. Også tusind tak for det gamle år. Godt nytår til alle gode venner og familie.

Vi fejrede nytårsaften hos Kim og Elin sammen med Brigitta og flere andre. Vi havde en fantastisk aften med masser af champagne, østers og anden god mad. Vores medbragte dessert fra Cake Chalét blev endda serveret på Flora Danica tallerkener, hvilket må siges at være ekstra passende, da det jo også blev en historisk aften, da dronningen proklamerede, at hun vil abdicere den 14. Januar.

Aftenen blev også helt ekstraordinær af det spektakulære view vi havde over søerne og Københavns skyline fra Østerbro over centrum og til Vesterbro med bl.a. Rådhuspladsen og Tivolis fyrværkeri. Desværre regnede det jo en del den aften, men det kunne absolut ikke ødelægge den meget flotte oplevelse. Måske så vi fyrværkeri for en million kroner? Det vides ikke. Dog skabte det skær i glæden at se, hvor bange svanerne på søen var for fyrværkeriet. De svømmede febrilsk i flok fra den ene ende af søen til den anden for at komme væk fra faren, tror jeg. Så det er desværre ikke kun hunde, at fyrværkeriet er synd for. Men en skøn aften, der sluttede med en lang køretur i bussen hjem med ret mange andre feststemte københavnere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *